søndag 13. juli 2008

"En lubben barnehånd"


( hånden tilhører Hanne på tjuetre)

Ja det var tider det. Begynner å bli noen år siden det. Med minstemann på femten og eldstepia på tjuetre er det bare å innrømme at en begynner å dra på åra. Men det er bare utenpå, inni er jeg ikke førtifem bare så dere vet det.

Myke barnehender, morsomme ord, første skritt, melketenner til tannfeen, våkne tidlig om morgenen med tre barn spredt rundt omkring i dobbeltsenga.
Been there, done that.

Ikke det at jeg savner tiden med bleieskift, skriking og alt som hører med til en travel småbarnstid. En ting kanskje....... Savnet etter å få kveldene for seg selv. Men det blir snarere enn jeg tror. Neste høst flytter Bjørnar til Kristiansund og da sitter vi to gamlingene igjen. Blir vel nok av kvelder i fred og ro da.
Kanskje en til og med kommer til å savne småbarnstiden. Hvem vet?

5 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Sitter her og surfer på blogger, og når jeg er innom deg, hører jeg over skuldra:" Det e Jurunn!!!"
Minste mor har oppdaget deg! Til stor glede! så da tenkte jeg...siden innlegget handler om å være ferdig med småbarns tiden... og siden Ellen Annie løper omkring her...Låne???

Aud Jorunn sa...

Ja takk :)

Karianne's hverdag sa...

Kommer med mine jeg også da... hehe...

Hilde`s bloggverden sa...

Har et par æ å, pluss en tennåring???? Kunne tenkt deg flere????
Ha , ha . Gla æ har bare en tennåring om gangen.

Elen Johanne :) sa...

Mamma, blir nesten litt rørt her jeg sitter, snart ferdig på jobb. Det blir rart å ikke være så nær hjemme til høsten, men en ting skal jeg love deg, det blir så mye besøk som mulig!! ;D