lørdag 12. juli 2008

Historien som endte godt.I dag hadde vi en ordentlig bom besøkstur på Klingen gård (der var ingen hjemme unntatt gammelbonden) Bestemor var i Trondheim og tante på jobb. Like ved gardsveien sto denne litt skrantne kua.Onkel O.P. kunne fortelle at hun hadde vært veldig syk, hadde fått noen iltre bakterier som ikke er bra for kyr (ikke oss andre heller). En stund trodde de at kua ville dø, men denne dama hadde andre planer. Hun kom seg på klovene igjen, selv om hun var slapp og tusk. Etter å ha vært alvorlig syk er hun mager og skrinn, men i dag gikk hun og beita på saftig grønt gress. Kan ei ku være lykkeligere? Godt gress og snille eiere som heller ikke ville gi henne opp.

Hun hadde et lite uhell i dag stakkar. Tauet hadde surra seg rundt foten og laget et lite sår. Da kom gammelbonden og var helsearbeider. Så nå går det ei ku med bandasjert kne på Klingen gård.<>


6 kommentarer:

Anonym sa...

Visste ikke at bror min hadde slike dyrlegeegenskaper. En døende ku med pulsårblødning. Ingen enkel oppgave vil jeg tro.

mh Kurt

Karianne's hverdag sa...

men min pappa som er din bror onkel og din svoger tante, han kan litt av vært han... en meget allsidig mann, så ingenting overrasker der nei... hehe...

Evy-Ann sa...

GRATULERER !!!!!
So fin ein blogg du har skapt. Grundig imponert og synes du er veldig flink som lager eiga heimesida etter eit lite kveldskurs.
Veldig koselege innlegg, likte godt den om kjyra som blir bandasjert. Må vere ei skikkeleg sta vestlandsku detta dare.
Ang niser, eg har sett ei mor med barn to kveldar på rad, som boltrer seg i bøljan blå her ute på veiholmen, og sånn ca halv elleve på kvelden set dei retning mot deg og Dyrnes :-)
Tydelegvis nokre kloke dyr, hehe.

Kjem nok innom bloggen din ofte, eg. Ha ein fine kvelde dar på hi sia :-)
Klem frå Evy-Ann

Aud Jorunn sa...

Tusen takk. Jeg tar en tur på holmen neste uke for å forevige nisene der. De blir beskjedne nåe de kommer hit

Anonym sa...

Hei Aud Jorunn
Har funnet deg sjø......
Gratulerer med blogg, ser artig ut dette her....Gleder meg til og følge med...

Hilsen Turid

Aud Jorunn sa...

Ta va kjempeartig. Hiv dæ uti det du og