torsdag 12. februar 2009

Ka ska æ sei.....



Det finnes ikkje artig å blogg lenger. Kan de forstå det? Kjempeivrig for en stund sia og så dabba det tå. Og det e ikkje det at æ ikkje har å skriv om. Kvarda`n e fullbooka og vel så det. Kanskje det e det som e feil. Kanskje har æ ikkje roa som ska te for å sett sæ ned.


Ja, ja nok om det....


E hæm frå jobb for tredje da`n på rad no. Snørret, slapp og med ei heidundranes haupin e det ikkje mening i å prøv å meng sæ med anna folk.


Huff da, ta vart et skikkelig sytar innlegg, beklaga det altså.


Her ska de få litt blomster ifrå mæ for det at de e så flink te å blogg. E innom og kikka rett som det e. Og Monica: Du har lov te å værra ei latræv inimellom vet du :)



a Her på øya e det flott vinter no. Kjempeherlig.



Det kan godt få komma mer, bli skikkelig kaldt og skarasnø.



Kanskje skian har fått komme fram i frå bua og da

4 kommentarer:

Monicas sa...

åååhh..der va du ja...søkke korr æ ha venta på livstegn:)....latræv ja....kjenn du ka godt det e av og te...håpa du ikkje mesta bloggløsta, førr det e veldig arti å vær innom...go bedring unge dame...klem fra ei iskaldt nord

Heidi sa...

God bedring, Aud Jorunn! Og bloggelysten varierer sterkt, det vet vi alle.
Og du må bli frisk til søndag, når kameraklubben skal ut på raid!! Det gleder jeg meg til! Selv om vi kanskje må utstyre oss med truger :)

Turid sa...

Ønsker deg riktig god bedring;)
Ja det med bloggingen går vel litt opp og ned vil jeg tro...
Snart helg, håper du blir frisk da;)

Mormor sa...

Først må du bli kvitt forkjølelsen og hodepina, så kanskje det ordner seg med lysten til å blogge også. Riktig god bedring og god helg