søndag 5. oktober 2008

Utdeling


Jammen er de koselige å få disse awardene. Det at noen faktisk liker det en skriver og legger ut er ganske fasinerende. Også er det så arti og lese kommentarer... Hint, hint. En liten oppfordring til alle som er innom: Gi et lite livstegn fra dere, så blir det enda morsommere og blogge.

Men så var det disse awardene da......

Denne fikk jeg fra Kari, karinordseth.blogspot.com. Takk Kari, du er ei fantastisk dame på mange måter og jeg er så glad for at jeg har fått anledning til å jobbe sammen med deg.
Hjerte awarden gir jeg videre til et ganske nytt bekjentskap..Monika, strikkelines.blogspot.com.

En koselig blogg som er verdt et besøk

Her er neste, den fikk jeg sammen med en hel del andre bloggere fra Line,

lineah-rakfre.blogspot.com. Line har en kjempefin og koselig blogg som jeg anbefaler andre til å kikke innom. Jeg er i allefall ofte der :) Koselig blogg går videre til min kjære søster Sigrunn pusleriet.blogspot.com, som er ei flott bloggdame, med en flott kreativ blogg.

Ha en fortryllende uke alle sammen

3 kommentarer:

Strikkelines sa...

I alle dager....Tuuusen hjertelig. Dette var en kjempekoselig overaskelse..Det er helt sikkert. Takk førr at du e tell:)

Sigrunn sa...

Tusen takk lillesøster.

Mormor sa...

Denne bloggverden er rar. En klikker litt her, og klikker litt der, og plutselig finner man fram til en blogg en ikke har vært i før. Veldig koselig med Awarden fra Line, siden det var jeg som laget den til henne, er det fint å se at flere får glede av den. Pjoning vet jeg ingenting om, men helledussen hvor nydelig det var.