søndag 11. januar 2009

Ferien er over...





Hallo alle sammen, og godt nytt år.




Lillejuleaften bebudet jeg bloggferie og jammen ble det ferie ja. Faktisk lengre enn jeg trodde. Så nå er jeg ikke særlig oppdatert på hva dere har holdt på med heller. Det gjorde godt med et lite avbrekk, for det er lett å bli for hekta på blogging. Blogga jeg ikke selv, måtte jeg iallefall innom alle på listen min for å sjekke om det var noe nytt. Og slikt tar tid, selv om det er fryktelig moro.






Samtidig må jeg si tusen takk for awarder jeg har fått. Ganske så ufortjent mener nå jeg da, men moro det og. Noen der ute sitter faktisk å leser det jeg kroter ned, og til alt overmål synes de det er verdt en utmerkelse. Fantastisk.





I helgen har vi vært på bytur. Bjørnar og Kurt skulle på skytestevne i dag og da benyttet vi anledningen til å ta turen til Hanne og Lars. Gutta skjøt bra de, i allefall i mor/kjerring øyne og dagen ble avsluttet med bowling i FunPark. Dere skjønner det at vi har fått Nintendo Wii i hus. Og jeg må beskjedent si at jeg er DRITBRA i bowling. Så med hodet fullt av selvtillit mente jeg at dette skulle bli lett match. Men det skulle vise seg at det er lettere på stuegulvet enn på parketten på bowlingbanen. Men sist det ble jeg ikke, så alt i alt er jeg fornøyd med egen innsats. Det ble utvist mange ulike stilarter på banen. Noen trodde at kula var sprettball og noen var usikker på hvilken bane vi spilte på!!!! og tok dermed i bruk nabobanen ( til naboens store forskrekkelse)











STILSTUDIE


Som dere ser var det ulike teknikker som ble brukt.






5 kommentarer:

Mari sa...

bynt og bli bekymra på om du hadd gidd opp blogginga.., va no væææla lang ferie, hihi..., bra du er tilbake.., må jo snok litt på ka sa smølaværinga driv på med...
godt nyttår til dæ å...

Monicas sa...

ja e begynt også å bli bekymra unge dame:) godt å se dæ igjen...godt nytt år......

Unknown sa...

Kjekt med eit livsteikn frå deg att, men det var sikkert godt med ei bloggpause...
Ein vert nok litt hekta på dette her, ja...
Bowling er kjempegøy!!
Ynskjer deg ein fin mandag, klem

Anonym sa...

halloen..godt nytt år!!!!!!godt at de er tilbake i denne verdenen vår:):):)
har smått vært innom å kikket om det var kommet noe nytt.
klem mona lisa

Monicas sa...

Du nå blei æ vel glad.....ka koselig kommentar, og det va godt å hør at du leste mellom linjan mine.....(det hvite)...jaja...man har det som man har det.....takk du