torsdag 30. oktober 2008

Kjeeeedelig...

I dag har jeg det kjedelig... Er hjemme fra jobben, "syk og svak".
Stakkars meg, stakkars, stakkars meg......Nei da, dere må ikke høre på sånt tull kan skjønne. Jada jeg er hjemme, og ja da jeg er litt småuggen. Men det er ikke spesielt synd på meg. I dag tidlig fikk jeg besøk av tantebarnet mitt, Karianne, og hun hadde jo med seg Inger Marie. Et av mine nydelige gammeltantebarn. Inger Marie har nylig blitt ett år og er jo fullstendig til å spise opp.


Og da jeg skulle ut å se etter om posten var kommet, så var det jo så vakkert ute. Nydelig vær og rimfrost på bakken. Ergo måtte jeg jo inn og hente fotoapperatet. Slik ble det en fin liten luftetur i dag og.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja stakkars deg ,på tide du tog deg en dag hjemme,tror du trengte det!!Og koseligt besøg fik du også,en skøn ung dame,du er tante til.Ikke nok med det,utroleg heldig med vejret også.Flotte bilder tok du,må si`at dagen din ikke var så aller værst afligevel,måske det hjalp på formen din? håber det.
Klem Alice

Anonym sa...

God bedring og god helg. Ungen var bare nydelig. Flotte bilder av været lenger nedover her også.

Mormor

GundaM sa...

Heia der og takk ffor tilbud om knotter ;0) Kanskje har min venninne slike i et sommerfjøs de har om ikke kan det være jeg mailer deg !

God bedring og god helg!
Kos dæ ;0)

One Creative Life sa...

For et vakkert barn! Jeg elsker din frost bilder også. Jeg håper du har følelsen bedre nå.

What a beautiful child! I love your frost photos as well. I hope you are feeling better now.

pepperkverna sa...

Utrolig flotte "frost"bilder. Hege