onsdag 6. august 2008

Da ånden kom over henne....

I dag ble det den store bakedagen. Sikkert et anfall av arbeidslyst som slo ned.
Det er ikke så ofte at melboksen står fremme så lenge som den gjorde i dag. Gubben kom sent hjem fra jobb og bokstavelig snuste seg inn ytterdøra.
Det er jo ikke noe som lukter så godt som nystekt bakst.

I dag ble det:

Karamellcookies


En smelter, blander og visper. Putter inn i hver kake en bit SMIL,


steker og nyterOg så ble det:

Hæmbakakak
Jeg er en elendig brødbaker!!

Det kan jeg si etter på ha prøvd utallige varianter, med samme elendige resultat. Men å gi opp....., nei man har jo gått husmorskole må vite. Så da Karianne blogget de lekre brødene, måtte jeg jo bare prøve den oppskriften også. http://www.karianneshverdag.blogspot.com/
Hmm... det var ikke revner i hennes..... og hun har IKKE HUSMORSKOLE.


Men er man i støtet gir man seg jo ikke med dette. Nei da ble det:

Muffins
Deilige muffins med sjokoladebiter...mmmmm
Oppskriften er i utgangspunktet en eplekake og den oppskriften fikk jeg fra kokkedattra mi http://www.hannemholmen.blogspot.com/


Alt i alt må jeg si:
I dag er jeg fornøyd med meg selv

9 kommentarer:

Karianne's hverdag sa...

Her var det masse lekkert ja.. jeg kjenner duften helt hit... kansje toyotaen kjører innom på vei til barnehagen i morgen tidlig da... men dere er vel ikke oppe når vi tar turen...

Revner???? nei aldri hørt om...

Hanne sa...

Ååååå... de smil kakene så rå gode ut.... Sikle,sikle....

Mari sa...

så flink du er da.., hmm, slik energi er ikke og finne her for tiden nei.., men det blir..., og hæmbakakak har jeg ikke laget siden tiden jeg skulle imponere:-)
hører rykter om Frei tur i morgen, masse lekker der desverre, og jeg har handlet masse..., hilse fra meg da:-)
ps: link direkte..., når du skal skrive innlegg er det forskjelling ikoner over, som f.eks skrift, farger osv.., der er en som heter kobling..., du skriver hva du vil linke direkte til i innlegget, merker den, og legger linken inn på koblinger..
jepp, er elendig til og forklare, men gjorde hvertfall ett forsøk:-)

Heidi sa...

Fytti grisen, Aud Jorunn! Husmorskole eller ikke, - jeg er dødelig imponert. Hæmbakakak er bare noe jeg har vage barnsomsminner om... Men du inspirerer jo nesten en stakkar til å ta fram mel og gjær og sette i gang! :)

kari - carpe diem sa...

Jeg har heller ikke "revner" i mine brød...heisann, dette hørtes plutselig litt rarere ut enn det skulle...en gang til: grovbrødene her i huset har heller ikke "revner", for Egil lager dem alltid uten.

Hilde`s bloggverden sa...

Å hærreguud!
Æ bli importert over baksten, nesten så det frister. Hmmm... Har noen feriedager igjen, skulle kanskje ha imponert gubben med hjemmebakst??? Lenge sia sist, sann dobbeltarbeidende husmor jeg er...??? Revner i brødet? er så lenge sia at jeg husker ikke om det blir det. :)

Solveig sa...

Åh, de cookies'ene... De så nydelige ut de!!!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv. Du har virkelig stått på. Jeg har latt meg friste av alle bildene dine, så til helgen får vi se om melposen står framme på mitt kjøkken også.

Klem fra Marit

Audidyrnes sa...

Mmm, det ser godt ut:-)